zaterdag 8 december 2012

Nederland winterland

  

Is het niet schitterend als de plek waar je werkt er zo uit ziet. Nou ja werk, ik kan op dit moment natuurlijk niet veel doen in de pluktuin. Maar zoals je ziet is de koude kas inmiddels ook goed geïsoleerd, dus er kan nog wel geoogst worden. En ook de kippenkooi steekt mooi af in het sneeuwlandschap. Het ziet er prachtig uit.

In de keuken zijn de voorbereidingen voor de kerstworkshop van 11 december in volle gang. Niet alleen de recepten moeten kloppen, maar het is ook leuk als de foto's die bij de recepten worden gegeven er ook leuk uitzien.
En zojuist het laatste recept uitgeprobeerd en gefotografeerd en ik ben zeer tevreden over het totale menu. Elegante hapas in kerstsfeer!

En mocht het nog niet opgevallen zijn: gisteren heeft er een artikel in het Brabants Dagblad gestaan over 4Pure. Ik heb zoveel positieve reacties hierop gekregen. Echt erg leuk.
Het artikel is terug te vinden onder het kopje in de media of via onderstaande link:
http://www.4pure.nl/page5/index.html.

En onderstaand de foto die mijn man heeft gefotografeerd voor bij het artikel. Die is een week eerder gemaakt toen de tuin nog volop in de zon lag en er nog geen sneeuwvlokje te bekennen was.


Geen opmerkingen: