vrijdag 6 december 2013

Granaatappel prosecco cocktail met een snufje kaneel




Nog maar 19 dagen en het is kerst. Vanaf vandaag lekkere gerechten en drankjes voor aan de kerstdis. En we starten vandaag met een granaatappel prosecco cocktail met een snufje kaneel. Een lekker welkomstdrankje!

Ingrediënten:

  • 1 granaatappel appel;
  • 1 kaneelstokje;
  • 1 fles prosecco.
Materialen:
  • Rasp.


Bereiding:
Snijdt de granaatappel open en verwijder de zaadjes uit de vrucht. Rasp het kaneelstokje. Schep de granaatappelpitjes in een champagneglas. Voeg 1/2 theelepel kaneelrasp toe. Schenk er prosecco bij.

Tips en tricks:

  • Het schoonmaken van granaatappels geeft nogal wat troep. Granaatappelpitjes zijn ook al schoongemaakt te koop;
  • Je kunt in plaats van verse kaneel natuurlijk ook kaneelpoeder gebruiken.

4Pure: granaatappel cocktail


TopblogsTopblogsRecepten startpagina

Geen opmerkingen: