dinsdag 17 april 2012

TwD: citroencake

  

Dinsdag is onze tweewekelijkse groep, dinsdagen met Dorie weer gestart. We maakten met zijn allen een citroencake van het boek bakken met Julia van Dorie Greenspan. Na het zien van de film vorige week op tv (Julie / Julia), ben ik helemaal geinspireerd om van start te gaan.

En de cake smaakte heerlijk. De citroen maakte het geheel lekker fris, heerlijk in zomerdagen. Jammer dat de zon niet echt meewerkt. Het zomergevoel was er wel als je de cake eet, maar niet als je daarna naar buiten kijkt.

Als je de cake wilt komen proeven, dan is dat helaas pindakaas. Hij is op. Ik had wat aanloop vandaag en iedereen wilde proeven (het rook dan ook heerlijk naar cake) en hij werd zeer gewaardeerd.

Ik heb vandaag ook nog in mijn moestuin gewerkt. Ik verdenk de aardbeien ervan dat ze niet alleen in bloei staan, maar dat ik ook de eerste aardbeien al zie (jippie). En de aardappelen zijn vandaag de grond in gegaan. De sla, radijsjes, spinazie en raapsteeltjes groeien als kool. Ik kan niet wachten tot mijn eerste oogst.

Als je trouwens wilt weten wat de rest van de groep van de cake vindt, dan kun je dat teruglezen op:
http://tuesdayswithdorie.wordpress.com/2012/04/16/tuesday-chatter-4.

Volgende keer eten we Hongaarse zandkoekjes. Ik ben zeer benieuwd wat dat dan mag zijn.Geen opmerkingen: